Ja fa més de 35 anys, Igualada s’omplia de visitants que anaven a les fàbriques tèxtils a comprar articles de moda, ja fossin de mostrari, excessos d’estocs d’altres temporades o, simplement, peces amb petites tares que, pel canal ordinari, no tenien sortida. Al veure que cada cop hi havia més gent que s’acostava a Igualada a comprar, l’Agrupació Tèxtil FAGEPI va decidir crear Igualada Moda, una proposta que actualment engloba gairebé 20 botigues d’outlet situades a la capital de l’Anoia.


Qui és FAGEPI?

L’Agrupació Tèxtil FAGEPI és l’entitat empresarial que, des del 1927 realitza tasques de promoció de marques de moda de l’Anoia que, constitueixen el clúster tèxtil de la moda en punt.

FAGEPI s’obre a la cooperació de totes les empreses del sector i de les entitats econòmiques i polítiques de la comarca, per contribuir al desenvolupament econòmic i social del territori, a la seva promoció comercial i a la generació de riquesa i ocupació.

Igualada Moda és una proposta comercial per a acollir les botigues de moda de la ciutat. És un espai per a informar i informar-se.

Com pots descobrir les botigues que formen part d’Igualada Moda?

1
1. Visita la web

Descobreix tots els comerços d’Igualada a la web. Coneix qui són, què venen….tota la informació i ofertes que tenen.

2. Informa’t

Cada comerç té la seva fitxa amb un codi QR que et permetrà accedir a la seva web i les seves ofertes, en cas de tenir-ne en aquest moment.

2
3
3. Visita el comerç

Un cop descobert el comerç que buscaves podrás visitar el teu comerç a Igualada i gaudir del comerç de proximitat.

control_point Visita els comerços

L’Igualada Moda Club és una comunitat d’amants de l’estil que vol vestir amb les últimes tendències de les principals marques de moda però a un preu accessible.

Si formes part del Igualada Moda Club podràs beneficiar-te d’un munt d’avantatges a totes les botigues que formen part d’Igualada Moda. A què estàs esperant?

Beneficis exclusius de formar part del Igualada Moda Club

Encara no ets membre del Igualada Moda Club? Registra’t i gaudeix d’un munt d’avantatges!

  • Descomptes
  • Promocions
  • Regals en dates assenyalades
  • Concursos
  • Ventes privades

Com funciona?

  • Accedeix a l’àrea privada del club amb el teu usuari.
  • Entra a l’apartat de promocions.
  • Ensenya la promoció que més t’interessi a la botiga.
  • Gaudeix de l’última moda als millors preus!
add_circle_outline Registra't